dtHome = Kolonihaveforbundet
dtRootHome = Kolonihaveforbundet

dtRoot = Kolonihaveforbundet
Medlemsundersøgelsen er nu afsluttet

BEMÆRK - spørgeskemaundersøgelsen er afsluttet d. 31. august kl. 12

Oprindelig tekst:

Så er den store medlemsundersøgelse gået i gang og du burde nu - eller indenfor få dage - modtage en mail med et link til den. 

Med undersøgelsen ønsker vi at afdække, hvad alle lag i organisationen ønsker sig af det fremtidige Kolonihaveforbund. Hvad skal vi arbejde for? Hvem skal vi arbejde for? Og hvordan? Vi håber virkelig, du vil deltage, så vi kan få så mange holdninger og ønsker med, som muligt. 

Deadline for dit svar er d. 31. august. 

Du finder undersøgelsen her

Hvis du har tilknyttet en mailadresse i medlemssystemet, har vi sendt undersøgelsen til den. Hvis den ikke er i din indbakke, kan den være endt i et af dine andre filtrer; eksempelvis spam eller promoveringer. Prøv også at kigge i dem. Da vi sender undersøgelsen til knap 30.000 medlemmer kan der gå en dag eller to, før den lander i din indbakke. 

Online besvarelse:
Hvis du ikke har en mail, ikke har opdatere din mailadresse eller ikke har modtaget undersøgelsen, kan du besvare den digitalt via dette link (link fjernet).

Print og udfyld i hånden:
Hvis du har det bedst med at printe skemaet og udfylde det i hånden, finder du en printbar version ved at trykke her (link fjernet).
Du må enten meget gerne sende det udfyldte skema til os (se vores adresse i bunden af denne side) eller give det til din bestyrelse, som så kan sende det til os.  

Hvis det tekniske driller

Hvis du oplever tekniske problemer ved det digitale spørgeskema (såsom at du ikke kan komme fra et spørgsmål til et andet eller at der er noget i spørgeskemaet, der mangler), så kan du skrive en mail til it@kolonihave.dk.
Da vi skal videreformidle problemer til leverandøren af spørgeskemaet og afvente deres support, kan du forvente forlænget svartid. 

Tak for din hjælp.