Udløber din vurderingsrapport inden 1. juni?

Som følge af Corona-situationen har mange foreninger valgt at udskyde vurdering og salg til senere. For mange af jer medlemmer betyder det, at jeres vurderingsrapport udløber i denne periode, så I er nødt til at få lavet en ny, når restriktionerne bliver ophævet.

For at undgå at I, uforskyldt, skal betale vurderingsgebyr to gange og for at undgå unødigt pres på vurderingspersoner og bestyrelser, når det igen er muligt at vurdere, har vi i Kolonihaveforbundet besluttet, at alle vurderingsrapporter, der udløber i perioden 1. marts til 1. juni 2020 forlænges til d. 1. september.

Det betyder eksempelvis, at en vurderingsrapport, der udløb d. 8. marts, nu er gyldig til d. 1. september. I en vurderingsrapport, der udløber d. 2. juni forlænges gyldighedsperioden ikke.