dtHome = Kolonihaveforbundet
dtRootHome = Kolonihaveforbundet

dtRoot = Kolonihaveforbundet
Øvrige henvendelser

Via øvrigetelefonen hjælper vi medlemmer og bestyrelser med udfordringer, der ikke omhandler jura, økonomi, forsikring eller vurderinger.

Ny formand i bestyrelsen?
Hvis du er afgående eller nyvalgt bestyrelsesformand, skal du sende os en mail på info@kolonihave.dk med information om, hvem den afgående formand er samt følgende oplysninger om den nye formand:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Havenummer

Når vi har modtaget mailen, retter vi oplysninger og roller i Foreningsportalen og sender den nye formand en mail med diverse oplysninger.


Foreningsportalen support
Vi guider bestyrelser i Foreningsportalen. Typiske spørgsmål er, hvordan man logger ind, hvordan man finder en bestemt liste, hvordan man retter et medlem, hvordan man tildeler roller, og hvordan man laver lister til printbare excelfiler.


Levering af Havebladet
Nogle medlemmer får pludselig ikke Havebladet. I sådan tilfælde skal man først og fremmest kontakte sin bestyrelse og spørge dem om, hvilken adresse man er registreret med i Foreningsportalen (medlemssystemet). Det er nemlig bestyrelsen, der står for opdatering i Foreningsportalen ved adresseændringer. Hvis man fortsat ikke modtager bladet, hjælper vi gerne videre i sagen.


Kontakt: 
Mandag-torsdag klokken: 10.00-12.00
Telefonnummer: 38288750 (tryk 9)
Mail: info@kolonihave.dk
Personligt fremmøde kan kun ske efter aftale.