Hjælp til konflikthåndtering

Billede: Pixabay

Kunne det være rart at få hjælp til at løse konflikten i din haveforening?

Du kan mærke knuden i maven, vreden og frustrationen buldre. Du har måske endda svært ved at sove om natten, fordi tankerne holder dig vågen. Konflikter påvirker typisk vores mentale og fysiske velvære, fordi det er noget uløst, der dermed skaber spændinger i os.

I nogle tilfælde går det ikke kun ud over os selv, men også vores omgivne miljø. Især i haveforeninger kan det omgivne foreningsliv blive påvirket.

Du kan få hjælp hele oktober måned
Kolonihaveforbundet og Center for Konfliktløsning har netop indgået et samarbejde.

Det betyder, at du som medlem kan ringe gratis til centret i hele oktober og få vejledning i, hvordan du håndterer en bestemt situation, der påvirker livet i haveforeningen.
Det kan være:

• En konflikt imellem dig og ”din nabo” i haveforeningen
  • En konflikt imellem dig og din bestyrelse

Telefonsamtalen kan være afklarende, vejledende og/eller i form af sparring, så du bliver hjulpet på vej og får redskaber til at håndtere den konkrete konflikt.

Bemærk, at ordningen er på forsøgsbasis og berammet til oktober måned. Derefter vurderer vi, om efterspørgslen har været stor nok til at fortsætte.

Kontaktperson:

Vores tilknyttede mægler hedder Kirsten Frydensberg og hun har telefonnummer: 35 20 05 55 (ring kl. 08.00 - 16.00). Du kan læse mere om hende her.